Sidste sommer Grizeman og Madrid at fuldføre til fornyelse kontrakt. Nu er han en række kendte klubber spillere nødvendige. På tidspunktet for Monte Carlo radiointerview, Grizeman antydede, at han kunne forlade Madrid i løbet af sommeren, men han ville ikke deltage Barcelona eller Real Madrid.Gryzmann fans er heldig at købe Griezmann tøj til børn på vores hjemmeside og få flere tilbud.
 
"Nu har jeg ingen impulser til at forlade Madrid, før jeg følte, at jeg var nødt til at forlade, og nu har jeg ikke føler det." Gryzmann talte om hans fremtid, "vi ved ikke, hvordan denne sæson vil være i slutningen, hvis der stadig noget problem, måske du kan spørge mig igen."
 
Hvis Grizmann forlod Madrid, hvor ville han gå? Han opgive muligheden for at komme Barcelona og Real Madrid: "Barcelona har MSN, til Real Madrid er mere umulig, fordi Real Madrid og min nuværende klub fjendtligt forhold Der er mange faktorer, der gør mig bekymre sig om, såsom vejr og regn.. .. "
 
Gryzmann taler om Simone forberedelse: "Jeg tror, jeg kan fortsætte med at gøre fremskridt." I sommeren, når forberedelserne til målet, målet er den fysiske træning. På det tidspunkt, mange fysisk træning, vi har kørt i juli. Nogle gange er vi ikke røre bolden, og lejlighedsvis spille golf, og derefter gå bjergbestigning.
 
"Jeg kan lide Cavani, og jeg kan lide at se hans væk bevæger sig, og jeg tror, vi kan teamwork godt og have noget at gøre," sagde Grizeman rost Uruguay.If du har behov om trøje, du har større chance for at vælge, der er høj kvalitet og billige fodboldtrøjer på vores hjemmeside.
 
Gryzmann antydede, at han ville forlade Madrid