Den bedste online fodbold shop med dag til dag delivery.Buy billige Fodboldtrøjer online med oplag nu!

Manchester City skal spille Manchester United i Kina denne sommer i deres første derby, der skal spilles uden for Storbritannien.

Den internationale Champions Cup spil - hvilket vil være ny City-manager Pep Guardiola første Manchester derby - vil finde sted på Beijings ikoniske Fuglereden stadion, hjemsted for Olympiske Lege i 2008.

City vil derefter gå videre til at spille Borussia Dortmund den 28. juli i Shenzhen.

Omar Berrada, Gruppe kommerciel direktør i City Football Group, fortalte klubbens hjemmeside: "Alle i Manchester City er glade for at deltage igen i ICC, og der er en stor line-up af kampe.

Kampen vil finde sted på Fuglereden stadion i Beijing

"Vi er glade for at vende tilbage til Kina og til Fuglereden for, hvad tegner til at blive en mindeværdig turnering.

"Jeg er sikker vores fans vil skabe en utrolig stemning i Fuglereden og i Shenzhen, og vi ser frem til at forbinde med dem begge på og uden for banen.

"Vi er forpligtet til at have en langsigtet tilstedeværelse i Kina og til at udvikle fodbold i hele landet. Vi kender vores besøg i juli vil danne en stor del af vores fortsatte vækst."

United vandt det sidste derby opgør i denne måned, Marcus Rashford scorer det eneste mål med spillet.

Nemanja Vidic siger spiller i Kina er "store nyheder"

Tidligere United forsvarer Nemanja Vidic sagde på MUTV : "Jeg synes det er en god nyhed, vi kommer på turné til Kina.

"Vi har så mange tilhængere i landet, over 100 millioner fans og det er godt at besøge dem og bruge lidt tid med dem. De er virkelig brænder for United.

"Jeg var i Kina i 2007, og jeg må sige den mængde energi, vi fik fra fans der var utroligt."

Tidligere United midtbanespiller Bryan Robson sagde: "De er gode spil at se frem til Dortmund er lige bag Bayern München som den største hold i Tyskland og har nogle fantastiske spillere..

"Det bliver en godbid for fans at opleve en derby spil. Folk har sagt det vil være en af ​​Pep Guardiola første spil som Citys manager, men det er ligegyldigt så meget, som det er en derby og du nødt til at gå ud der og forsøge at vinde. "

Andre engelske klubber, der vil deltage i ICC pre-sæson spil denne sommer er Premier League ledere Leicester sammen med Liverpool, Chelsea og Tottenham.

Marc Albrighton og Leicester City spillere fejre

Leicester vil tage på Celtic i Glasgow den 23. juli, Paris St. Germain i Los Angeles den 31. juli og derefter Barcelona i Stockholm den 3. august.

Liverpool og Chelsea vil gå head-to-head den 27. juli, med den tidligere derefter spille AC Milan den 30. juli - begge spil forekommer på California spillesteder. The Reds derefter står Barca den 6. august på et sted endnu ikke bekræftet.

Chelseas andre ICC spil er mod Real Madrid den 30. juli (mødested skal bekræftes) og Milano i Minneapolis den 3. august.

Tottenham er indstillet til at spille to kampe i Melbourne mod Juventus og Atletico Madrid den 26. juli og 29..

Køb vores utrolige udvalg af Manchester United trøje alle til lave priser, perfekt til alle sande fans!