Tidligere Arsenal midtbanespiller Perotti sagde i et interview med Sky Sports, den franske angriber Graceman denne sommer vil helt sikkert forlade Real Madrid og deltage til Manchester United.Fashionable Billige fodboldtrøjer, er kvaliteten også meget sikret.

I det forløbne periode, Gloucester og Manchester United relationer, men også overførsel af specifikke detaljer, såsom overførsel til 85 millioner pounds, iført No. 7 skjorte, 300.000 pounds ugentlige løn. Mange medier tror, at Griezmann sluttede den gamle Trafford er kun et spørgsmål om tid, Manchester United selv brugt Bogba at overtale sine venner. For nylig, da Petit talte om Griezmann, overbevist om, at Gleeszmann vil slutte Manchester United denne sommer, og sagde Griezmann skal gå til et højere stadie, hvilket tyder på, at Atletico Madrid har ladet Griezmann kan ikke fortsætte med at forbedre. Køb Billige Griezmann Trøje med lav pris!

"Jeg er sikker på, han vil slutte sig Manchester United, og han og Bergberg i det franske hold med en stiltiende forståelse, de er en flok meget gode friends.Griezmann vil ikke kun score, han er meget ivrig for sejren." Sagde Frankrig Perotti. Når vi taler om Griezmann, ærligt Manchester United er en højere stadie, "Over de seneste fire år, Griezmann er blevet bedre i Atletico Madrid, der hvert år er han hæve sin evne, han er en meget ambitiøs spiller, og han er meget godt i holds præstation, for ham, at Manchester United, så vil være en højere stadie.

Perotti mener, at Griezmann ønsker at opnå stor succes i Premier League: "Griezmann i de seneste fire år, lidt efter lidt fremskridt hvert år hans niveau er i bedring, så han jeg har en masse selvtillid, men også for effektiviteten af holdet . "jeg tror, det er en meget omkostningseffektiv deal for Manchester United." Hvis du vil den relevante Griezmann Trøje børn, kan du besøge og søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.

Perotti: Griezmann skal gå til Manchester United

Læs mere på:http://www.compuship.net/Perotti-Griezmann-skal-ga-til-Manchester-United