Ifølge "Daily Mirror" nyheder, Paris Saint-Germain og andre hold er også interesseret i indførelsen af ​​Liverpool angriber Sturridge. Før dette, nogle medier hævder, at AC Milan er interesseret i at underskrive Sturridge i denne sommer. Den "Daily Mirror" sagde, at Paris Saint-Germain, West Ham og Stoke også sluttet sig til konkurrencen om at denne Englands spillere, som Paris Saint-Germain kan være mere villige til første leje måde at introducere Sturridge. Moderigtigt Billige fodboldtrøjer, kvaliteten er også meget godt.

27-årige Sturridge er i januar 2, 2013 fra Chelsea til at slutte Liverpool, hans transfersum på 12 millioner pounds. Selvom ydeevne er meget aktiv, men Sturridge fik ikke for meget chance for at spille i denne sæson. Men Paris Saint-Germain mener Sturridge kan hjælpe dem gå til længere i Champions League, men de er kun villige til at leje Sturridge.

På grund af skader og andre faktorer, i denne sæson Sturridge i ligaen kun 14 optrædener, Liverpool er meget skuffet over hans hyppige skader, de er villige til at lytte til andre hold 'tilbud om sommeren, og Liverpools værdiansættelse om ham på 30 mio £. Snart købe Køb PSG Trøje, jo mere du køber, jo mere rabat, du vil have.

West Ham og Stoke har også til hensigt at underskrive Sturridge, West Ham United ønsker Sturridge som en erstatning for Carroll, de er villige til at erstatte Carol denne sommer. Men Paris Saint Germain er overbevist om, at sund Sturridge kan hjælpe Cavani til at dele trykket af angrebet, kan hjælpe teamet gå videre i Champions League sporet.

Efter optagelsen Liverpool, Sturridge scorede 59 mål i 113 kampe, vil hans nuværende kontrakt udløber i juni 2019. Stuarts spillet 14 gange i Premier League i denne sæson, fem blandt dem af de første chancer og han scorede to mål, hjælper to gange. Desuden er han scorede fire mål i fire ligakampe. Vil du købe nyere PSG Trøje børn, skal du være opmærksom på vores hjemmeside, vil vi opdatere det nye produkt til enhver tid.

Paris Saint-Germain ønsker at leje Sturridge

Læs mere på:http://www.compuship.net/Paris-Saint-Germain-onsker-at-leje-Sturridge