Sidste år, da Ibrahimovic netop havde sluttet Manchester United, vil ingen kunne tænke på ham være som kernen spiller i Manchester United. I de allerede 35 år, Ibrahimovic udspillet den toppræstation. Under hans ledelse Manchester United er nu sandsynligvis fortsætte med at konkurrere om UEFA Cup og Top 4 i Premier League. Men nu Manchester United mødte også et alvorligt problem, hvad de skal gøre de ville, hvis de mistede Ibrahimovic? Søg efter høj kvalitet Billige fodboldtrøjer? så gå ikke glip af vores produkter, vores hjemmeside har et godt ry beskyttelse.

Uanset om du indrømme eller ikke, Manchester United virkelig stole på Ibrahimovic for meget. I denne sæson, Ibrahimovic spillede for Manchester United 40 spil, scorede 26 mål, det absolut er det hold fortjente topscorer og de centrale aktører. Men Ibrahimovic kontrakt som indgået med Manchester United er ved at udløbe, fordi Ibrahimovic kun underskrevet en et-årig kort kontrakt med Manchester United, indtil denne sommer, mellem Manchester United og Ibrahimovic kontrakt vil være udløbet. Nu, Manchester United er ivrige efter at underskrive en ny kontrakt med Ibrahimovic, men Ibrahimovic er ikke ivrig efter at forny kontrakten, ikke kun det, der Ibrahimovic agenter også gå positivt for Ibrahimovic at søge en anden ny hold. Ny fashionable Zlatan tøj til børn, er kvaliteten også meget sikret.

"Marca avisen" afslørede, at Ibrahimovic agent Raiola fløj til USA i de seneste par dage, han lancerede forhandlinger med den amerikanske Major League hold Los Angeles Galaxy hold. Raiola fik Los Angeles Galaxy tilbud, "Marca avisen" understregede, at dette ikke betyder, at holdet er villig til at åbne en super-årsløn til Ibrahimovic, de to sider er lige begyndt eneste kontakt. Men for Raiola indsats, naturligvis lade Manchester United begynde spænding, fordi det betyder, at Ibrahimovic allerede har være sindet at forlade Manchester United. Tag et kig omkring Ibrahimovic Fodboldtrøje, kan du søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.

Zlatan har begynde at forhandle med den nye klub

Læs mere på:http://www.compuship.net/Zlatan-har-begynde-at-forhandle-med-den-nye-klub